21 Kasım 2013 Perşembe

Detoks Çayı

Malzemeler

Taze kereviz yaprak ve sapları
4-5 dilim taze zencefil 
1 sap civanperçemi
1-2 dilim kabuklu limon
Taze limon suyu

Yapılışı: Önce porselen demlikte yarım lt su ile zencefil ve kabuklu limon 15 dakika demlenecek, 5 dakika civanperçemi ile, son 2-3 dakika da kereviz yaprak ve sapları ile demlendikten sonra 2 dilim limon kabukları ile birlikte eklenip içilecek.

Ağzı kapalı demleyiniz.

Bundan 2 kupa içilebilir.

Çivanperçemi karaciğer detoksu yapar. Hem karaciğer hem böbrek yolu ile vücudumuzda birikmiş zehirleri atmaya yarayan bir çay tarifidir. 


Dr. Elif Güveloğlud

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder